diumenge, 30 d’octubre de 2011

Inauguració de l'exposició PRICE i cia...

El dia 7 de novembre de 2011 s les 19 hores s’inaugura a l’Espai Betúlia de Badalona (carrer Enric Borràs, 43-47) l’exposició “Price i cia...” dintre del cicle Poesia i cia...2011. El projecte està format per tres activitats:

Exposició memorial sobre els festivals Price de Poesia dels anys 70 (Price dels Poetes, Gespa-Price i Price-Congrés)

Exposició de poesia visual amb els poetes Jordi Badiella, Edu Barbero, Xavier Bou, Joaquim Brustenga-Etxauri, JM Calleja, Xavier, Canals, Ferran Fernández, Raül Gàlvez, Daniel Montes, Dionís Orrit, Paco Pérez, Toni Prat, Joan Puche, Sergi Quiñonero, Àngels J. Sagués, Gustavo Vega.

Recital Price i cia... amb els 33 poetes participants en el projecte (Ferran Aisa,Odile Arqué, Anna Ballbona, Lluís Calvo, David Caño, Enric Casasses, David Castillo, Paco Fanés, Marçal Font i Espí, Bel Granya, Carles Hac Mor, Rodolfo del Hoyo, Coloma Lleal, Vicenç Llorca, Núria Martínez-Vernis, Pep Mita, Daniel Nomen, Martí Noy, Vinyet Panyella, Josep Pedrals, Primitiva Reverter, Santi Rufas, Gerard Sala, Màrius Sampere, Cèlia Sànchez-Mústich, Jaume Sisterna, Valentí Soler, Joan Soler i Amigó, Pau Vadell i Vallbona, Jordi Valls, Blanca Llum Vidal, Joan Vinuesa, Ester Xargay).El 25 d’abril de 1970 es va celebrar al Gran Price el Festival de Poesia Catalana amb la participació d’una munió de poetes que van pujar al ring a lliurar amb la seva paraula un combat per la llibertat. Uns anys més tard la poesia va continuar el seu camí de lluita, sensible amb la història, en actes que recordaven la trobada dels poetes, com el Gespa-Price, el 15 de maig de 1975 al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona i d’altres esdeveniments commemoratius celebrats el 1977 i el 1995.
Convoquem una vegada més els poetes, la nostra poesia, per evidenciar amb els mots aquest temps que ens ha tocat sentir. De la mateixa manera repetir quelcom de proper com són els versos del degà de les lletres badalonines Joan Argenté: Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva.
Heus aquí, doncs, com amb PRICE i cia... hem intentat recollir el foc dels festivals Price i recrear-los una vegada més amb tota l’emotivitat i energia de la paraula dels magnífics autors i col·laboradors que ens acompanyaran.

Calendari

07-11-2011 a les 19 h

Inauguració de l’exposició memorial sobre els festivals Price de Poesia
Presentació del llibre commemoratiu “Price i cia...”
Inauguració de l’exposició de poesia visual
:

Exposicions obertes del 07-11-2011 al 19-11-2011

11-11-2011 a les 20 h

Recital Price i cia…
Amb la participació dels 33 poetes esmentats més amunt.

Presentat per Andreu Solsona, amb música de “Low, Low, Blowers (això és gravíssim)”: Ferran Besalduch (saxo baix), Joan Palacio (trombó contrabaix), David Parras (tuba)

Cap comentari: