Pàgines

dilluns, 5 d’abril del 2010

Guineueta per a la Poesia

Enguany, aquesta vostra benemèrita Associació cultural de poesia Pont del Petroli celebra el desè aniversari de la seva fundació. Per carrers, espais d'art, places i teatres hem anat deixant bocins de poesia dels autors de la ciutat i la paraula viva de molts altres poetes d'arreu del país. I hem vist amb il·lusió com aquest Pont es va allargant cap un obert horitzó amb el suport dels amics que van llegint els nostres llibres, son còmplices de Poesia i cia, i companyia activa de tantes mostres d'art poètic, etc, etc.
Per això el proppassat 27 de març vàrem rebre amb gran agraïment una distinció que ens honora i acceptem amb gratitud: una Guineueta de mans dels representats de l'entitat de Badalona Amics del Teatre Zorrilla, associació que també lluita amb alta vocació de servir a la cultura, en aquest cas, enaltint les arts escèniques produïdes a la nostra ciutat.
Fem partícips d'aquest guardó a tots vosaltres que en aquests anys heu fet costat als poetes de Badalona seguint amb fidelitat els projectes que hem desplegat per a difondre la paraula poètica .

Salut i fins aviat...