Pàgines

dimecres, 8 de juny de 2011

Poesia i música des del mirador de la Conca

El festival Forès Poesia i Música va celebrar, ahir, la segona edició amb activitats durant tot el dia. La jornada va començar amb la creació, in situ, d'un estel amb poema visual –per Sergi Quiñonero– i enlairat amb l'acompanyament musical de la Big Bang Valona, conduïda pels músics Marc Egea i Xavier Maristany, i amb la participació de la rapsoda Anna Maluquer.

També durant el matí es va fer l'enlairament dels haikus de Gerard Sala i els estels pintats pels artistes. Durant tot el dia, els estels van estar-hi presents, a través del taller, per ser decorats amb poemes visuals i acudits. Es va poder gaudir, també, de la proposta innovadora anomenada stramp jam. Va consistir en un exercici conduït per la rapsoda Anna Maluquer, en què hi va haver recitals de poetes com ara Enric Casasses, Dolors Miquel i Andreu Subirats.A la tarda va tenir lloc el recital poètic de Carles Camps i Josep Maria Fulquet. Un espectacle que enllaça música, cançó, recital i dramatització per les veus d'Espriu amb Maria Carreras, Laia Carreras i Marcel Casellas.

L'església de Sant Miquel també va ser escenari del festival.

S'hi van exposar les obres d'Àngels Sagués, Raül Gàlvez, Joan Puche, Edu Barbero i Sergi Quiñonero, amb la performance de Raül Gàlvez i Sergi Quiñonero.

Publicat a El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 05-06-2011 Pàgina 8