Pàgines

dimecres, 10 de desembre del 2008

David Castillo, Francesc Bertran i Gerard Quintana "En el tròpic"

Poesia i cia...08 arriba a la fi. Ho fa amb el recital "En el tròpic" el proper dimecres 17 de desembre amb el poeta David Castillo, el guitarrista badaloní Francesc Bertran i amb el cantant Gerard Quintana. El lloc i l'hora les habituals en aquests casos: Teatre Zorrilla (entrada pel carrer de Sant Miquel) a les 21 hores.
David Castillo, poeta i periodista, ha publicat entre d'altres poemaris La muntanya russa, Tenebra, Game Over, amb la que va guanyar el premi Carles Riba, o Seguint l'huracà. Gerard Quintana va ser cantant del grup Sopa de Cabra i ara amb projecte propi ha publicat Treu banya. Francesc Bertran ha tocat amb grups com ara Amorte Do Pobo, Los Mojados, D'Estranquis, T'Equivoques Messala o el mateix Gerard Quintana.
Diu Ferran Aisa que David Castillo sap xuclar l’essència de la vida, i per allà on passa recull l’esperit poètic convertint-lo en imaginari geogràfic: el Carmel, la Rambla, el Xino, Castelldefels, Montevideo, Nova York o Manila... esperem que reculli (que recullin) coma mínim un bon record del seu pas per Badalona.





En el tròpic
David Csstillo + Francesc Bertran (guitarra) i Gerard Quintana
Dimecres, 17 de desembre a les 21 h
Teatre Zorrilla (entrada pel carrer de Sant Miquel)
entrada lliure